String Pocket

String Pocket

minuten lezen

String® Pocket dankt zijn naam aan het handige en handzame formaat. Met een hoogte van 50 cm, breedte van 60 cm en diepte van 15 cm past een String® Pocket overal. Monteer hem in je slaapkamer en gebruik hem als nachtkastje, plaats hem boven een kast in je gang of woonkamer of monteer hem in de keuken voor je kookboeken en kruiden. We weten dat we zeiden dat één Pocket-plank compleet is, maar dat weerhoudt ons er niet van om ermee te spelen, net als met het plankensysteem. Met twee of drie pakketten kunt u creatieve oplossingen uitwerken waarbij u de ontwerp- en kleurkeuzes geheel zelf bepaalt. Een minimalistisch monochroom ontwerp of een kleurenpracht met een mix van groen, paars en wit? Zoals je je kunt voorstellen, zijn de opties eindeloos!

Bezoek onze winkel en laat je adviseren in de eindeloze mogelijkheden.

Delen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
GRAUS wonen
Categorieën
Merken
Merken
Merken
Terug naar categorieënFrost DenmarkFermobFatboySecto DesignDr. VranjesONNO CollectionBaobab CollectionMartinelli LuceHOUELIND DNASeraxWalter KnollPappelinaHAYMuutoString FurnitureAlessiSangiacomoNormann CopenhagenDutchdeluxesASA SelectionArtifortElvang DenmarkTuntoPodeSerien LightingRøros TweedDaro LightingGrupaMax & LuukAxolightETROForestierL'ObjetCulti MilanoWIJCK.BlomusWeltevreeMagisTribùPulpoPols PottenMcNutt of DonegalTrimm CopenhagenGuaxsSilk-kaGraypantsRepublic of FragrancesWendelboBosaEdgar LightingXLBoomMobachPOINTSquarely CopenhagenDriadeBas VellekoopFlosWünder
MeubelenAccessoiresVerlichtingGiftsOutdoor InterieuradviesSALECadeaubonOver onsBlogKlantenserviceMijn account