HAY

HAY, een Deens designmerk opgericht in 2002, staat wereldwijd bekend om zijn eigentijdse en innovatieve benadering van meubels, accessoires en verlichting. Het merk heeft snel een invloedrijke positie verworven in de designwereld dankzij zijn combinatie van functionaliteit, vakmanschap en esthetiek.

Een van de opvallende collecties van HAY is de "About a Chair" serie, ontworpen door Hee Welling. Deze stoelen combineren eenvoudige lijnen met comfortabele vormen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel huiselijk als professioneel gebruik.

Een andere bekende collectie is de "Palissade" serie, ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. Deze buitenmeubelcollectie kenmerkt zich door strakke lijnen en duurzame materialen, waardoor ze ideaal zijn voor terrassen, balkons en tuinen.

Bij GRAUS wonen zijn we trots op ons uitgebreide assortiment HAY-producten, waaronder deze opvallende collecties. Bezoek onze webshop of woonwinkel om de veelzijdigheid en verfijning van HAY te ervaren en je interieur te verrijken met tijdloos Scandinavisch design.