Fermob

GRAUS wonen: Jouw Fermob Specialist

Welkom bij GRAUS wonen, jouw officiële dealer van alle Fermob producten! Als toegewijd partner van Fermob kunnen wij het volledige assortiment van dit gerenommeerde merk aanbieden en rechtstreeks bij de producent bestellen. Of je nu op zoek bent naar de iconische Luxembourg tuinstoelen, tafels, of andere producten, wij hebben het allemaal.

Ontdek een uitgebreide collectie kleurrijke en stijlvolle Fermob tuinmeubelen, ontworpen om jouw buitenruimte te transformeren. Als trotse leverancier van Fermob bieden wij:

Volledige Fermob Collectie
GRAUS wonen heeft de volledige Fermob collectie in huis, inclusief de iconische Luxembourg en Bistro lijnen. Ontdek een scala aan kleuren en ontwerpen die passen bij elke stijl en smaak.

Kun je jouw gewenste Fermob product niet vinden op onze website? Geen probleem! Neem simpelweg contact op met onze Klantadvies afdeling en wij zullen het voor je bestellen. Onze toegewijde team staat zeven dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de perfecte Fermob items voor jouw buitenruimte.

Advies op Maat
Ons deskundige team staat klaar om advies op maat te bieden. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste kleur, maat of styling, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte Fermob meubelen voor jouw buitenruimte.

Kwaliteit en Duurzaamheid
Bij GRAUS Wonen streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Fermob staat bekend om hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat resulteert in tuinmeubelen die bestand zijn tegen de elementen en jarenlang plezier bieden.

Showroom 
Bezoek onze showroom en ervaar de kleuren en designs van Fermob in het echt. Test het comfort, bekijk de details en laat je inspireren door de mogelijkheden voor jouw buitenruimte. We hebben echt veel staan!!

Keurmerk:

Bij GRAUS wonen gaan we verder dan alleen het verkopen van producten. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan zullen wij namens jou een claim indienen bij Fermob en ervoor zorgen dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Je kunt met een gerust hart bij ons winkelen, want GRAUS wonen is lid van de Webwinkelkeur en draagt het Webwinkelkeurmerk, waardoor je verzekerd bent van een veilige en vertrouwde online winkelervaring.

Kies GRAUS wonen als jouw partner voor Fermob producten en geniet van hoogwaardige producten, uitstekende service en een zorgeloze winkelervaring. Bestel vandaag nog en laat ons voor je zorgen!

GRAUS wonen, jouw Fermob specialist voor een levendige en stijlvolle buitenervaring!