Outdoor

Ontdek Luxe in de Open Lucht met onze Design Tuinmeubelen

Bij GRAUS wonen streven we ernaar om je buitenruimte te transformeren tot een oase van stijl, comfort en ontspanning. Ontdek onze uitgebreide collectie outdoor design tuinmeubelen, zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste eisen van esthetiek en duurzaamheid te voldoen.

Loungesets - Elegante Comfortzones
Creëer een uitnodigende buitenruimte met onze loungesets. Van moderne ontwerpen tot tijdloze klassiekers, geniet van het comfort en de elegantie van luxe loungemeubilair.

Tuinsets - Stijlvol Dineren in de Open Lucht
Maak van je tuin een eetparadijs met onze stijlvolle tuinsets. Kies uit diverse materialen en stijlen voor een buitendinerervaring in klasse.

Ligbedden - Relax in Stijl
Ontspan onder de zon op onze elegante ligbedden. Verstelbare rugleuningen en hoogwaardige materialen zorgen voor een luxe zonnebad ervaring.

Parasols - Schaduw met Stijl
Bescherm jezelf tegen de zon in stijl met onze design parasols. Kies uit verschillende vormen en kleuren om een verfijnde schaduw te creëren.

Buitenkussens - Comfortabele Accenten
Maak je buitenruimte gezellig met onze buitenkussens. Waterbestendige en duurzame stoffen zorgen voor comfort en stijl, zelfs in wisselende weersomstandigheden.

Onderhoud en Bescherming
Ontvang handige tips over het onderhouden en beschermen van je outdoor design tuinmeubelen, zodat ze seizoen na seizoen hun pracht behouden.

Bestellen bij GRAUS wonen
- Bekijk onze complete collectie outdoor design tuinmeubelen in de online winkel.
- Plaats je favoriete items in je winkelmandje.
- Voltooi je bestelling veilig en eenvoudig via onze betrouwbare betalingsgateway.
- Laat je geselecteerde tuinmeubelen bezorgen en transformeer je buitenruimte in een oase van luxe.

Bij GRAUS wonen geloven we dat buitenleven net zo stijlvol kan zijn als binnen. Ontdek onze outdoor design tuinmeubelen en geniet van hoogwaardig vakmanschap en tijdloos design onder de open hemel.

Bezoek ook eens onze unieke showroom met 1000 m2 Outdoor Design.