Raambekleding

Ontdek de perfecte raambekleding voor jouw woning bij GRAUS wonen, een toonaangevend familiebedrijf met bijna 50 jaar designervaring. Onze uitgebreide collectie omvat een scala aan hoogwaardige opties, waaronder zonwering, gordijnen, shutters, jaloezieën, rolgordijnen, plissé gordijnen en nog veel meer. Laat je inspireren door ons assortiment en transformeer je ramen in ware blikvangers. Bij GRAUS wonen streven we naar het leveren van topkwaliteit raambekleding die niet alleen functioneel is maar ook jouw interieur verrijkt. Vertrouw op ons deskundig advies en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor jouw ramen.

WELKE GORDIJNEN GAAN HET WORDEN?

Wat is er fijner dan ’s avonds de gordijnen te sluiten en lekker met het gezin neer te ploffen om bij te komen van een drukke dag? Gordijnen mogen tot de klassiekers onder de raamdecoratie gerekend worden; ze zijn er in ieder geval zo lang als wij ons kunnen herinneren. En wij zijn ervan overtuigd dat gordijnen nooit uit woon- en slaapkamers zullen verdwijnen; daar zijn ze nu eenmaal te mooi, te veelzijdig en te sfeerverhogend voor. Natuurlijk hangen de gordijnen thuis niet alleen maar mooi te zijn. Zowel in open als gesloten toestand kunnen ze zorgen voor warmte en gezelligheid in huis. Maar gordijnen zijn ook heel praktisch. Ze houden bijvoorbeeld al te nieuwsgierige blikken van voorbijgangers tegen. Niet iedereen hoeft mee te genieten van je privéleven, lijkt ons. Afhankelijk van het type gordijnen varieert de transparantie ervan.

Complete woninginrichting onder één dak

Uiteraard moeten die gordijnen ergens aan ophangen. Bij Graus Wonen vind je gordijnrails in alle stijlen en uitvoeringen. We adviseren je natuurlijk bij het nemen van de beste beslissingen voor jouw gordijnen. Veel hangt daarbij ook af van je interieur stijl. Is die modern of klassiek, strak of landelijk? Voor elke stijl is er een gordijn én een bijpassend railsysteem te ontdekken. Dankzij onze jarenlange ervaring in woninginrichting, en dus ook in raamdecoratie, waaronder gordijnen, weten we waar we op moeten letten. Onze monteurs leveren de materialen piekfijn bij je af en hangen je gordijnen graag vakkundig voor je op. Tenzij je dat liever zelf doet natuurlijk… Onze woon- en styling adviseurs denken graag met je mee om van jouw interieur een droominterieur te maken. Met relatief kleine ingrepen kunnen er soms al grote veranderingen optreden. Je moet het alleen even ‘zien’. In een ruimte waarin je dagelijks veel tijd doorbrengt, kan de inspiratie soms ver te zoeken zijn. Dan staan onze interieur experts graag voor je klaar om die inspiratie én je interieur een grote boost te geven. Loop eens binnen bij ons en laat je aangenaam verrassen. We weten zeker dat je kijk op woninginrichting een positieve draai krijgt. 

Parkeren doe je gratis voor de deur.