Jaloezieën

Horizontale jaloezieën bij GRAUS wonen

Horizontale jaloezieën zijn al heel lang populair. En dat is niet voor niets. Zowel voor de uitstraling als de functionaliteit zijn horizontale jaloezieën de ideale raamdecoratie. De elegante afwerking, het sfeervolle karakter, de perfecte balans tussen lichtinval en privacy. Met horizontale jaloezieën verrijk je de woonkamer of slaapkamer. Houten of aluminium jaloezieën? GRAUS wonen heeft ze allebei in veel verschillende uitvoeringen. Bewonder de veelzijdige collectie horizontale jaloezieën in onze showroom.

Houten jaloezieën

Hout geeft sfeer. Kijk maar eens naar de collectie houten jaloezieën bij GRAUS wonen. We hebben jaloezieën in verschillende houtsoorten. En omdat iedere houtsoort zijn eigen uitstraling heeft, zijn de jaloezieën er voor bijna ieder interieur. Heb je een klassieke of moderne woonstijl? Bij GRAUS wonen vind je bijpassende houten jaloezieën. Ook als je ze bijvoorbeeld in je badkamer wilt ophangen. Dan voeren we jouw jaloezieën namelijk uit met basic lamellen die erg op hout lijken en geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Onze bamboe jaloezieën lijken trouwens ook op hout. Bamboe lamellen zijn alleen dunner en lichter dan houten lamellen. Met als groot voordeel dat je bamboe jaloezieën nog makkelijker kunt bedienen.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn van alle tijden. En ze passen nog altijd perfect in een modern interieur. Schitteren de aluminium lamellen binnenkort ook bij jou? GRAUS wonen heeft ze in diverse kleuren voor je. In een effen uitvoering of met een prachtig dessin. De aluminium jaloezieën zijn ook nog eens erg praktisch. De raamdecoratie is bijvoorbeeld een lichtgewicht. Je bedient de jaloezieën dan ook met gemak. Bovendien zijn de lamellen zowel vochtbestendig als vuilbestendig. Een natte doek erover en alles is weer schoon. 

Welke bediening past bij jou?

GRAUS wonen levert jouw raamdecoratie standaard met optrekkoord en tuimelkoord. Wil je toch liever een volledige elektrische bediening? Ook dat kan. Je bepaalt zelf hoe je de horizontale lamellen bedient. Waar je ook voor kiest, je zet de jaloezieën in een handomdraai in de gewenste stand.

✔ Houten jaloezieën  ✔ Aluminium jaloezieën  ✔ Vakkundige montage​​​​​​