Walter Knoll

Walter Knoll is een toonaangevend Duits meubelmerk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1865. Het merk staat wereldwijd bekend om zijn compromisloze toewijding aan vakmanschap, innovatief design en hoogwaardige materialen. Walter Knoll heeft een blijvende invloed op de wereld van meubelontwerp en staat synoniem voor tijdloze elegantie en verfijning.

Kenmerken van Walter Knoll:

Traditie en Erfgoed: Met meer dan anderhalve eeuw ervaring heeft Walter Knoll een diepgewortelde traditie van vakmanschap en ambachtelijkheid. Het erfgoed van het merk weerspiegelt zich in de tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit.

Innovatief Design: Walter Knoll heeft samengewerkt met enkele van 's werelds meest getalenteerde ontwerpers om innovatieve en esthetisch verfijnde meubelcollecties te creëren. Het merk blijft evolueren met de nieuwste designtrends.

Hoogwaardige Materialen: Het gebruik van de fijnste materialen, waaronder premium leder, hout en stoffen, is een handelsmerk van Walter Knoll. Elk meubelstuk wordt vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap.

Comfort en Functionaliteit: Naast esthetiek staat comfort hoog in het vaandel bij Walter Knoll. De meubelstukken zijn ontworpen om zowel visueel aantrekkelijk als uiterst comfortabel en functioneel te zijn.

Duurzaamheid: Walter Knoll zet zich in voor duurzaamheid door verantwoorde productiemethoden en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Het merk streeft ernaar om tijdloze meubels te creëren met een minimale ecologische impact.

Toepassingen:

  • De diverse collectie van Walter Knoll omvat een breed scala aan meubelstukken, waaronder banken, stoelen, tafels, kasten en de exclusieve tapijten collectie van Legends of Carpets. Deze zijn geschikt voor verschillende interieurstijlen en ruimtes.

Bij GRAUS wonen zijn we trots om de verfijnde en tijdloze ontwerpen van Walter Knoll aan te bieden, waardoor onze klanten de mogelijkheid hebben om hun leefruimte te verrijken met meubelstukken van ongeëvenaarde kwaliteit en esthetiek