String Furniture

String furniture: tijdloos design uit Zweden

GRAUS wonen, jouw vertrouwde adres voor hoogwaardige designmeubelen, is verheugd om officieel dealer te zijn van String Furniture. Als exclusieve partner brengen we je de innovatieve en tijdloze ontwerpen van String Furniture, bekend om hun functionaliteit en esthetiek. Ontdek een uitgebreide collectie van wandplanken, kasten en meer die je interieur transformeren.

Bij GRAUS wonen vind je de perfecte mix van Zweeds design en functionaliteit met de prachtige producten van String Furniture. Maak je huis compleet met de elegantie en duurzaamheid van String Furniture, verkrijgbaar bij GRAUS wonen.

BESTSELLERS

De pockets van STRING zijn de bestsellers: de absolute nummer 1 is de Pocket Wandkast Eik-wit! Goed om weten, de pockets van String zijn altijd voorradig. De String Pocket is het meest eenvoudige product, maar kan opnieuw naar wens uitgebreid worden, zowel in de breedte als in de hoogte. Naast de pockets is ook het wandrek met bureau Small-wit absoluut een must-have!

Eindeloos combineren!

De String systemen zijn multi-inzetbaar en prachtig in zowel de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. De legplanken hebben verschillende dieptes en kunnen eenvoudig gecombineerd worden met een bureau, kasten, tafel… De formaten zijn sinds 1949 nog steeds dezelfde waardoor je je kast van String telkens weer kan heropbouwen of aanpassen. Door de grote keuze aan kleuren en materialen, kan je eindeloos blijven combineren! 

Ontdek de verschillende configuraties voor verschillende ruimtes op onze webshop: badkamer, slaapkamer, hal, outdoor, woonkamer, werkkamer, keuken, kinderkamer. Of kom even langs in onze showroom in het Limburgse Echt.

Iedereen kan naar eigen wens een String wandrek samenstellen, je kunt dit eenvoudig doen met de String Configurator.