Ontvang bij GRAUS wonen zeer uitgebreid interieuradvies van een gerenommeerd familiebedrijf met bijna 50 jaar ervaring in de wereld van design. Onze toewijding aan vakmanschap en stijl wordt weerspiegeld in onze indrukwekkende 1000 m² design showroom, gelegen op een unieke locatie.

Laat je inspireren door onze brede selectie hoogwaardige designmeubelen en accessoires. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van een interieur dat niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van jouw persoonlijke smaak en levensstijl.

Ontdek het beste op het gebied van design bij GRAUS wonen en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw droominterieur.

Tarief

Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Advieskosten zijn verrekenbaar. Middels een offerte op maat kun je bij GRAUS wonen tevens terecht voor een stylingplan per ruimte, kasten op maat en kleuradvies. Overige producten en diensten die wij aanbieden zijn meubels, verlichting, raamdecoratie, woonaccessoires en het mooiste outdoor design.

Het tarief voor interieuradvies kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de benodigde tijd en de specifieke wensen van de klant. Voor exacte prijsinformatie en om een offerte op maat te ontvangen, raad ik aan direct contact op te nemen met ons. Dit stelt je in staat om de details van jouw specifieke situatie te bespreken en te ontvangen wat betreft tarieven en beschikbaarheid voor interieuradvies.

De mooiste design woonwinkel van Limburg is gevestigd in een voormalig klooster en is gelegen op het smalste stukje van Limburg dat op zichzelf al de moeite waard is om een dag te bezoeken of er een gezellig weekend van te maken. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons jouw woondroom visualiseren.

Samen maken we er jouw thuis van.