Sangiacomo

Stap binnen in de wereld van Sangiacomo bij GRAUS wonen, waar vakmanschap en elegantie samenkomen in een unieke collectie die jouw verbeelding zal prikkelen. Al meer dan 50 jaar staat Sangiacomo synoniem voor Italiaans design van de hoogste kwaliteit, en bij GRAUS wonen brengen we deze tijdloze esthetiek rechtstreeks naar uw huis.

Ontdek het verhaal achter Sangiacomo, een bedrijf dat in 1968 begon in het hart van het industriële Noordoosten van Italië en sindsdien blijft groeien en innoveren om te voldoen aan de eisen van internationale markten. Hun toewijding aan onderzoek, kwaliteit en maatwerk is de sleutel tot het succes van hun assortiment, dat een geïntegreerd systeem biedt met voortdurende evolutie en complete oplossingen voor residentiële en commerciële omgevingen.

In onze showroom kun je de prachtige Sangiacomo-collectie bewonderen, bestaande uit meubelstukken die zorgvuldig zijn vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap. Van slaapkamers tot woonkamers en kantoren, Sangiacomo biedt een scala aan stijlvolle en functionele oplossingen die perfect passen bij jouw levensstijl en ruimte.

Laat ons bij GRAUS wonen jouw visie werkelijkheid maken met Sangiacomo. Bezoek onze showroom vandaag nog en ontdek hoe we jouw interieur kunnen transformeren met de tijdloze schoonheid van Italiaans design.