Culti Milano

Culti Milano, nummer 1 in de wereld van huisparfums nu verkrijgbaar bij GRAUS wonen, lanceerde in 1990 de eerste geurfles met rotan stokjes. De geurflessen zijn beroemd om hun elegantie en door de originele combinaties van geuren.

De perfecte combinatie van natuurlijke en synthetische ingrediënten creëert verfijnde nuances door de oxidatie van het parfum in combinatie met de omgeving. Hierdoor verandert de kleur van de geur langzaam mee.

De vorm van Culti Milano flessen kenmerkt woon- en werkruimtes met elegantie, moderniteit en innovatie. De functie van de verspreiding van de geuren is om positieve gevoelens te versterken en om de locaties waar ze worden verspreid te versterken.

De Decor Classic 250 ml geurfles wordt geleverd met een set van rotan stokjes voor een continue verspreiding van het parfum. De Decor Classic is verkrijgbaar in 13 geuren. Kies Aramara of Aria met een citrusgeur. De geuren Mareminerale of Thè geven een aromatisch karakter. Verder kun je kiezen uit de bloemige geuren Acqua, Linfa, Tessuto of Oderosae. De hout geuren Aqqua, Mediterranea of Mountain. De geuren Fuocco of Terra geven een Oosterse tint.

De producten van Culti Milano zijn verkrijgbaar in onze winkel. Interesse in een Culti Milano product? Neem contact met ons op. 

Inspiratie, informatie of offerte?

Laat je inspireren in onze showroom
en adviseren door ons team.

neem contact op