Ons team

Welke kleuren zijn geschikt voor je huis? De allernieuwste trends gecombineerd met je eigen meubelen? Ongeacht je vraag, onze medewerkers staan voor je klaar met een persoonlijke begeleiding voor al je keuzes. Zij zorgen voor de juiste synergie tussen het uitgebreide aanbod en je specifieke woonwensen en maken graag een advies dat past bij jouw huis en jouw budget. Maak kennis met de medewerkers van GRAUS wonen.


 

Jac Stoffels

Service & Montage

Jac zorgt ervoor dat alle bestelde meubelen en raamdecoratie netjes bij jou thuis komen. De raamdecoratie hangt hij vakkundig voor je op en meubels worden gemonteerd en netjes afgeleverd.  

Lambert Graus

Eigenaar

Al vanaf 1976 geeft Lambert Graus leiding aan dit prachtige familiebedrijf. Al meer dan 40 jaar doet hij dit iedere dag met veel plezier.

Loes Graus

Interieur Styliste

Loes Graus is opgegroeid tussen de meubels van het familiebedrijf GRAUS wonen. Na haar studie aan de Akademie Vogue in Amsterdam is ze sinds 2003 werkzaam binnen het familiebedrijf.

Al jarenlang is Loes verantwoordelijk voor de woonaccessoires en het stylen van de showroom van GRAUS wonen. Ze let hierbij op vorm en functie, kwaliteit en originaliteit.

Loes helpt jou bij het kiezen van de juiste persoonlijke accessoires voor jouw interieur.

 

Mia Graus

Mede-Eigenaar / Verkoopadviseur

Gastvrouw en verkoopadviseur

Als gastvrouw bij GRAUS wonen heet ik klanten van harte welkom, maak ik een praatje, zorgen ik ervoor dat er alles pico bello erbij staat en richt ik me op het verkopen van interieuritems, advies van raamdecoratie tot het inpakken van cadeautjes, ik vind het allemaal even leuk!”

Zelf zien, voelen en ruiken?

Laat je inspireren in onze showroom
en adviseren door ons team.

neem contact op