Nieuws

Efficiënt thuiswerken? Zo maak je het zo leuk mogelijk!

We werken allemaal steeds meer thuis. Moet jij ook van je baas vanuit je woning werken, maar vind je het lastig om je te concentreren? Wil je graag zo efficiënt mogelijk aan de slag, en wil je (ook al zit je misschien aan de keukentafel) ook gewoon werken vanaf een leuke werkplek? Dat snappen we, en daarom zetten we in dit artikel op een rij hoe je thuiswerken zo functioneel én plezier mogelijk kunt maken. Zo heb je eigenlijk helemaal geen zin meer om nog naar kantoor te gaan!

Zo richt jij je thuiswerkplek in
Thuis werken kan best een uitdaging lijken. Je hebt misschien weinig privacy, je huisgenoten of kids lopen ook rond in huis, of je hebt weinig ruimte in je interieur voor een thuiskantoor… Gelukkig zijn er allerlei handige trucjes om deze uitdagingen te tackelen. Als je er de ruimte voor hebt, plaats je een bureau in een kamer buiten de woonkamer. We hebben met de merken String, Hay, Muuto en Normann Copenhagen tal van mogelijkheden. Zo kun je lekker de deur achter je dicht trekken en word je niet gestoord als je midden in een digitale meeting zit. Om thuis geen ruzie te krijgen én om werk van privé te scheiden is het fijn om na werktijd je bureau accessoires echt weg te kunnen leggen en mogelijkheden voor opbergen te bedenken. Met de collecties van HAYMuuto en Normann Copenhagen heb je hier ruime mogelijkheden. Gelukkig kun je kiezen uit een toffe mand van bijvoorbeeld Muuto, een opbergdoos of bureau organizer om zo efficiënt mogelijk te werken. Een schoon bureau werkt veel fijner!

Een gezonde werkplek, een gezond resultaat
Een ander belangrijk punt: is je (geïmproviseerde) werkplek ook een gezonde werkplek? Een goede hoeveelheid licht is bijvoorbeeld wel zo fijn voor je ogen. Met een kleurige bureaulamp sla je twee vliegen in één klap: je kunt alles goed lezen, en je werkplek is meteen een stuk vrolijker. Een goede houding is ook cruciaal, ga daarom voor een goede bureaustoel zodat je geen last van je rug zult krijgen. Vergeet ook niet te bewegen en af en toe even van houding te veranderen: met een laptop kun je ook lekker even in de tuin werken, of even gaan staan achter de bar op je balkon. Heerlijk!

Kantoor én thuis een beetje opfleuren
Heb je alles wat je nodig hebt in je thuiskantoor, maar wil je de boel graag een beetje opfleuren? Kies dan voor mooie woonaccessoires om je werkplek functioneel maar ook eigen te maken. Een mooi schilderij boven je gloednieuwe bureau, een mooi fotolijstje van XL Boom of heerlijke geurkaarsen van Baobab Collection

 

Terug naar het overzicht

Zelf zien, voelen en ruiken?

Laat je inspireren in onze showroom
en adviseren door ons team.

neem contact op