Nieuws

De Fatboy Sumo Sofa nu te zien in onze showroom!

DE SUMO SOFA-SERIE

Zodra je 'm ziet, weet je het: dit is een Fatboy-bank. Stevig en sterk, stoer en stijlvol. En maximaal royaal, wat z'n ontwerp meteen iconisch maakt. Sumo Sofas ontwerp is geïnspireerd op een verzameling kussens, maar zit vernuftig in en aan elkaar. Deze modulaire loungebank transformeert je woonkamer tot je favoriete hangout. Een loveseat of recordlange hoekbank? Stel je ultieme Sumo Sofa-set samen of kies uit een van de vaste sets en relaaax. Stel zelf samen.

DE MODULAIRE LOUNGEBANK

De Sumo Sofa-serie zet de toon voor een circulaire toekomst met duurzame ontwerpen van topkwaliteit, waarvan je de levensduur steeds verder verlengt. Alle onderdelen van deze bank kun je makkelijk repareren of vervangen. En natuurlijk groeit of krimpt -ie met je mee. Ga je anders wonen, of heb je zin in een nieuwe bank? Dan pas je zo je Sumo Sofa-set aan. Jouw Sumo Sofa wil maar één ding: samen stokoud worden. En mocht je toch ooit uit elkaar willen, kun je de complete bank scheiden - en is álles recyclebaar.

STERK, SLIM EN CIRCULAIR

De Sumo Sofa-serie is doordacht en van de hoogste kwaliteit, tot in elk detail. Het metalen frame maakt ‘m extra robuust en de kussens van recycled schuim zorgen voor stevig zitcomfort en blijven jaren en jaren in topvorm. Geen zorgen over vlekken, die verwijder je met een natte doek (en de hoezen kunnen in de was!). En als je toe bent aan een andere kleur, vervang je de hoezen gewoon. Ook fijn: deze loungebank combineert perfect met Fatboys binnencollectie. Kom zitten. En master the art of hanging out. 

Terug naar het overzicht

Zelf zien, voelen en ruiken?

Laat je inspireren in onze showroom
en adviseren door ons team.

neem contact op