Pikaplant

Een groene omgeving maakt mensen gelukkiger en gezonder. Pikaplant maakt producten voor plantenliefhebbers ook al heb je geen groene vingers. Het verzorgen van de planten is eenvoudig zodat iedereen dit kan.

Bij GRAUS wonen is de Pikaplant Jar serie verkrijgbaar. Pikaplant Jar is de nieuwste ecologische plant die je geen water hoeft te geven. In de pot zit de plantsoort Coffea Arabica, afkomstig uit Ethiopië. Voordat deze plant wordt afgesloten in de pot krijgt het de benodigde voedingsstoffen en water. De Coffea Arabica hergebruikt dit vervolgens waardoor zij zeker 12 maanden zonder water kan.

Let op: plaats de Pikaplant niet in direct zonlicht, minstens 2 meter van je raam. 

De Jar heeft een garantie van drie maanden vanaf de datum dat hij gekocht is. Een garantie van drie maanden op een product met een levende plant is uniek, en hiermee wordt het innovatieve karakter en het kwaliteitsniveau van Jar benadrukt.

Een groene omgeving maakt mensen creatiever, productiever en minder gestrest. Interieurbeplanting verbetert de luchtvochtigheid en helpt de lucht te zuiveren van schadelijke stoffen. Contact met de natuur is een basisbehoefte en bij Pikaplant geloven ze dat iedereen van nature van planten houdt.

Kom langs in onze winkel en maak kennis met deze collectie. Heb je vragen over dit product neem contact met ons op. 

Inspiratie, informatie of offerte?

Laat je inspireren in onze showroom
en adviseren door ons team.

neem contact op