Meer dan wonen

GRAUS groeit uit tot een verzamelgebouw 

Na een gigantische verbouwing, openden wij in oktober 2017 de deuren van een nieuw concept. We zijn meer compleet dan ooit. Loop ons monumentale pand in het Limburgse Echt eens binnen en je snapt meteen wat we daarmee bedoelen. 

Vernieuwd concept

In het vernieuwde concept komen uiteenlopende ondernemers onder één dak samen, om nog beter te kunnen inspelen op de behoefte van de klant. We verzorgen niet alleen het complete interieur, van servies en lampen tot aan de bank en de kunst, maar creëren daarnaast een totale beleving in ons pand. Er zijn verschillende shop-in-shops te vinden, waaronder het kledingmerk Sally Blue en interieurontwerper Defiance.

Daarnaast is GRAUS nog op zoek naar een horecazaak die zich in het monumentale pand wilt vestigen, om de beleving helemaal af te maken. Iets voor jou misschien? Neem dan gelijk contact met ons op!

De Bedrijven:

Een unieke mix van bedrijven is gevestigd bij GRAUS. Ondernemerschap en enthousiasme is ieders motto waarbij de deuren altijd open staan. Op dit moment zijn de volgende bedrijven actief bij GRAUS:

Defiance Design

Sally Blue

Horizonte-Groep

Zuydermarkt

Straight-Line Business School 

Beleef een compleet dagje uit van meubels en servies tot mode en kunst in het vernieuwde pand van GRAUS!