Inspiratie & Advies

Met een showroom van bijna 800 vierkante meter over twee verdiepingen kun je bij GRAUS wonen terecht voor het moderne interieur. Van een kleine make-over tot de restyling van compleet huis. Onze interieur designers staan klaar en geven expressie aan iedere woonwens. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak. De missie van onze designers is om de perfecte balans te vinden in jouw persoonlijke woonwensen. We luisteren, adviseren en realiseren jouw woonwens.

Tarief

Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Advieskosten zijn verrekenbaar. Middels een offerte op maat kun je bij GRAUS wonen tevens terecht voor een stylingplan per ruimte, kasten op maat en kleuradvies. Overige producten en diensten die wij aanbieden zijn woonaccessoires en het mooiste outdoor design.

De mooiste design woonwinkel van Limburg is gevestigd in een voormalig klooster en is gelegen op het smalste stukje van Limburg dat op zichzelf al de moeite waard is om een dag te bezoeken of er een gezellig weekend van te maken. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons jouw woondroom visualiseren. Samen maken we er jouw thuis van.