Inspiratie & Advies

Voor interieuradvies, woonideeën en oplossingen kom je naar GRAUS wonen in Echt. Van een kleine make-over tot de restyling van een heel huis of een volledige nieuwbouw bij GRAUS wonen ben je aan het goede adres. Wij hebben passie voor ons vak en we zien elk interieur als een uitdaging. Dit begint met het goed kennen van onze collecties om van daaruit tot passende oplossingen te komen. Het vertalen van ideeën naar inrichting is een vak.

Ons team buigt zich over een diversiteit aan opdrachten en biedt totaaloplossingen of individuele oplossingen zoals:

banken

verlichting 

kasten

stoelen

tafels

outdoor

vloerkleden

raamdecoratie

Deze website biedt alvast voldoende inspiratie van de designmerken waar we dagelijks mee werken. Eigenlijk moet je gewoon een keer binnenlopen in onze twee etages tellende woonwinkel gevestigd in een uniek rijksmonument, zodat je aan de hand van de inspirerende modellen die wij hebben staan kunt bepalen wat de randvoorwaarden moeten zijn voor jouw specifieke interieuradvies. 

Mocht je foto’s kunnen maken van dát deel van je interieur dat je wilt gaan aanpassen, neem die dan gerust mee. Eventueel een plattegrond is ook altijd handig. Dan kunnen we al even samen er naar kijken en al beter met je meedenken. Of stuur ze ons per mail toe.

Na een kennismakingsgesprek in onze winkel gaan wij graag op locatiebezoek. De sfeer proeven, het huis echt zien en voelen, kijken hoe de lichtinval is.

Ons team geeft je graag meer informatie en advies om een weloverwogen keuze te maken.

Kom langs in het Limburgse Echt en laat je inspireren.

Maak hieronder vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies bij jou thuis!

Maak hier jouw afspraak