design banken

Design banken

Ben je op zoek naar een design bank? Zoek je een zitbank in een stijl die bij je past en ook nog eens heerlijk zit? GRAUS wonen biedt een ruime keuze aan modellen. Of je nu op zoek bent naar een hoekbank of een loveseat, een 2-zitsbank of een 5-zitter, bij ons vind je de gewenste bank.

Wat betreft het zitcomfort van onze design banken zijn er ook diverse mogelijkheden. Zo hebben we banken met wat een ‘actieve zit’ wordt genoemd en banken waarop heerlijk gelounged kan worden. Ook vind je in onze woonwinkel een groot aanbod aan verschillende stijlen van diverse merken. Bijvoorbeeld het topmerk Walter Knoll, of de design klassiekers van Artifort en Label maar ook design banken van het jonge merk Pode. Of ga je toch liever voor Scandinavisch? De merken Muuto, HAY, Normann Copenhagen of Wendelbo bieden je tal van mogelijkheden!

Natuurlijk zijn er bij deze zitbanken uitgebreide bekledingsopties. Daarnaast bieden veel merken de mogelijkheid de zithoogte en zitdiepte van de banken aan te passen. Zo wordt zitten altijd comfortabel. De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos. Voor al onze design banken geldt:een uitstekende kwaliteit, comfort en ze zijn duurzaam.

Wat is voor jou de perfecte design bank? Bekijk hieronder alvast onze collectie design banken om te bepalen welke stijl of welk merk jou aanspreekt. We nodigen je graag uit om erachter te komen welke design bank het prettigst zit. Kom langs in onze showroom en probeer het uit! Laat je door ons adviseren over de mogelijkheden.

 

Walter Knoll Jaan Living

 

Muuto In Situ Sofa

 

Walter Knoll Bundle Sofa

 

Pode Fold Lounge Sofa​

 

Wendelbo Surface Sofa

 

Wendelbo Elementz Sofa

 

Wendelbo Peak Sofa

 

HAY Hackney Sofa

 

HAY Silhouette Sofa

 

Walter Knoll Prime Time Sofa

 

Artifort Mare

 

Muuto Compose Sofa

 

HAY Mags Sofa

 

Muuto Connected Sofa

 

Walter Knoll Tama Living

* Interesse in één van deze merken neem contact op voor uitgebreid advies of bezoek onze winkel!

toonaangevende merken