Blog

Ontdek de Luxe Geurkaarsen van Baobab Collection en Onno Collection

Baobab Collection

Geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen van Tanzania zijn de kaarsen en diffusers van het Belgische merk Baobab Collection van exceptionele schoonheid. Net zoals de Baobabs die in de Afrikaanse Savannah prijken, staan de geurkaarsen en huisparfums bekend om hun imponerende grootte en unieke uiterlijk. Iedereen seizoen weer verrast Baobab Collection met nieuwe collecties vol handgemaakte items in kleurrijke designs. Bij GRAUS wonen vindt je een prachtige collectie. Ook ideaal als cadeau voor de feestdagen!

NIEUW!! Onno Collection!

Ben je op zoek naar heerlijke geuren voor in huis om bij weg te dromen? Dan moet je beslist de ONNO kaarsen en geurstokjes hebben. Deze rijke geuren nemen je mee naar verre oorden. In gedachten reis je af naar Afrika, waar Ilse de Belgisch Vlaamse maker haar inspiratie voor de geurkaarsen en geurstokjes opdeed.

Het was in Tanzania waar ze verliefd werd op de cultuur, de verhalen én de geuren. Van die bijzondere geuren kun je nu ook thuis genieten. Met kaarsen en geurstokjes in prachtige mondgeblazen vazen die een prominente plek in jouw interieur verdienen.

GRAUS wonen is officieel dealer van deze prachtige Collectie. Bezoek onze unieke showroom waar je helemaal kunt wegdromen!

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Zelf zien, voelen en ruiken?

Laat je inspireren in onze showroom
en adviseren door ons team.

neem contact op